Не би рекла. Прво затоа што е голема и крута неможеш да ја собереш, второ материјалот мислам дека би се сокинал. Јас а поминувам со правосмукалката и после ја чистам со алкохол.
Zdravo mamicki da ve prasham za igracki za na krevetce muzicki, Kade ima ubavi i kvalitetni a radi koronava sto vrsat dostava?
Waikiki продавница работи преку недела некаде? Ми треба облека за бебе, онлајн продавнициве немаат ништо достапно, се е со чекање над недела...
Освен Tiny baby shop, дали сте виделе некаде комплети од 5-7 бодиња на кратки ракави? Нема величина кај нив од дезенот што ми се допаѓа, ама нигде не видов такви сетови. Сегде по 1 боди се продава.
Ако се на George прати ги истите на Брендирана облека за возрасни и на Baby & Family online boutique ќе ти кажат дали може да се нарачаат ако ги има на залиха.
Картерс имаат такви сетови. Нарачав пред една недела преку страната на крш го продаваат. Со 7 незнам дали имаат. Јас земав комплет од 5 боди на кратки. Плус имаат и попуст сега од коа почна изолацијава и седењево по дома
Јас им пишав на 8ми добив одговор немаат,само тенки и помали 380 ден. Јас барам од тоа 150/180цм. Ти кога точно го нарача
Здраво, каде може да најдам вакви или некои слични кај нас, за од али експрес знам ги имав нарачано ама сеуште не ги испраќаат заради вирусот? Поздрав