Шпикозни 12/18 каде може да најдам? Во вајкики имаше ама дека не работи сега... Може и за целосни пижами ако сте виделе некаде таа големина..
Овие се како за единечен стандард кревет. И на малиот мој му е пократот креветот, чаршавот посекако си оди под душекот. Евентуално по страниве каде што шијат по димензии да пишете, ама таму може да нема толку избор.
Го има некоја бамбус сетот од Вицко да ми каже како е задоволна? Не знам дали се исти со другите што се поевтина варијанта.
Го имам, многу поквалитетен од другите. Има многу пати паднато не се крши, за разлика од др што одма се скрши.
На попуст 525ден. @BabyT* фала. Баш за тоа ми беше дека мојов и знае да фрла од хранилка, па да не се искрши одма.
За кршење не се крши, 1000 пати чинијата е фрлана, но лажичката не е баш практична, гломазна е. Е сега овие поефтиниве мене ми изгледаат исти ко овие само што не пишува Вицко.
Исто изгледаат ама на прво мавање се кршат Инаку лажичката е најтаман за супа ама за сама незнам дали ќе може Единствена маана што прима боја од храната, длабокото чинивче за супа, кај тебе така е или само кај мене
Моите и од Пики се ,,живи,, уште. А покористени од Вицко. Мене ми се исти. Паѓање на плочки имаат проживеано многу.
Каде да најдам убава вртелешка за над креветче освен во енци менци? И дали бебчињава ги сакаат вртелешките или џабе фрлени пари?
Вo Лoкo Крoкo е сo прoжектoр jа земав oкoлу 1350 нo истата маjки jа нарачувале вo Лoтус за 950. Сo авиoнчиња е пoбараj каj нив на фб. Сама се врти (без навивање), има 30 мелoдии и свети навечер. Ќерка ми мнoгу jа сака.
Прима да, зависи што имам ставено. Куркума кога ставам во јадењето сум заприметила дека упива, убаво треба триење после.