Јас сега пред некој ден нарачав од бутик Радост, до врата ми ги донесоа, уште ги немам испрано, ама вака убави ми изгледаат. Имаа попуст и на бодиња на кратки и на долги.
Да, на фб ги нарачав, на кратки ракави 150 денари беа. Мислам дека имаше некои модели и за 120 денари, мене ми се допаѓаа дезените. Случајно наидов на профилот, брзо ми вратија на порака, истиот ден ми ги донесоа, и вака на допир ми се допаѓа квалитетот. Претходно имав нарачувано од Tiny baby shop, и барав некои слични комплети, ама немаше големина 12-18 месеци, па затоа нарачав од тука.
Каде да најдам ранче? Некое интересно а да не е на спајдермен или paw patrol? Значи колку нема избор за машки, било што, се разочарувам понекогаш.
Да ти кажам и јас се разочарувам. Во Грција секаде гледав и во зара и во сфера буквално секаде, за женски еден куп, за машки два рафта и тоа слабо избор и величини.. И по бутициве, за женски хеланчиња, фустанчиња, интересни комплети.. За машки тука таму по некој обичен комплет или пижамчиња.. Шпихозни некои досадни..
Кола на акомулатор или таков точак што се турка па понатака што може и да го вози би се користело повеќе? Сакам нешто од овие да земам. Кажете препорака и од каде да купам. Посебно за точакот, да е поквалитетно, да не се искрши одма.
Tocak povejke bi go iskoristila. Od pi ki bebe strumica ima ubavi tocaci jas zemav pred 2 godini od tamu i seuste e kako nov
Незнаев каде да прашам,ај тука Пробувам да наачам од спорт вижн за малото, и сеа кај големина има само звездички. Кога кликам додади во корпа излегува величина 3Т. Тоа за 3годинки ли е? Вака излегува
И тука да прашам, имате ли купувано блузи од wenice? Видов реклама, блузи по 150 денари, па не знам каков е квалитетот. Ако имате слика уште подобро.