Гледав во bibaby Тетово убави чорапчиња, а некоја мајка земала од таму, ама не можам да го најдам постот. Дали имате порачува но, која цена се и дали се квалитетни? Еве слика
Фала ти , не ми текна таму да кликнам @Presrekna мојот кога беше бебуш му купував доста работи од би бејби, имаа дуќан и во аеродром тц бисер , квалитетот беше солиден .
Има мала верзија 600 и голема 1200. Јас немам, му купив куп други глодалки за тие пари. Мислам дека само со топла вода.
Јас ја купив во Зегин пред една недела 1159ден беше. Искуство неможам да ти кажам дека уште не сум породена па незнам како ке прифати. Малку скапа е ама ми беше ептен слатка па ја купив. ☺️☺️
Не вредеше за парите, малата не ја сакаше нешто повеќе од било која обична глодалка за која сум дала 200 ден. Има деца што ги обожаваат, ама мене лично не ми беше многу искористена.
Да гледаш гумите да бидат на пумпање. Има гуми како пластични и тие лизгале. Другото горе доле е исто , седиштето има некои се спушта ама не земав јас таков се врти ова нашето седло само. Ке ти пратам. Го нарачав од бисер на фб
Мајки за роденден на синко сакаме кола на акумулатор да му купиме, каде може да ми направат регистрација/налепница како да речам со неговото име? Знаете некој?
Има ли некаде видени вакви рипки со базентче? Всушност повеќе за него ми е , да лова од него. Оти рипки се наоѓаат лесно. Или да нарачам од али.
Можеш да искористиш од оние базенчиња што се за бебиња , некоја помала димензија. За риби мислам ќе најдеш во секоја втора продавница. Ние имаме со јадица и магнет на рибите за така да ги лови.
Јас прашував за тие од Локо Кроко. Тука неколку членки беа задоволни од трициклите. Утре јас ќе идам да му земам. Ги гледав баш минатата недела. Од тие што се спушта седиште, се пумпаат гумите и тоа за сонце е подолго напред.