Ејјј. Ја па го спремам за на 10м да вози. Баш пробав на од другарка, таман си седеше. Нели има такво како штитник околу и плус каиши Ви се спушташе седиштето надоле? Може има разлика од еден до друг модел. Не ме предимислувај сега. Мојов годинка дури во Август прави, па мислев летово да искористи трицикл колку толку.
Се легнува седиште да. Има каиши ама пак беше како обесена на него, ниту допираше доле на тоа за нозе. Што знам, не се сите деца исти ама мојата така беше.
Баш прееска ги разгледував на нивната страна. Има интересни. Е сегц има разлика во цени што не ми е јасно баш зошто најверојатно фирмата. Сакам да се расклопува да ја собира во кола покрај останатите опции. А и да се прави после тоа точаче да може и поголем сам да го вози Секое дете е различно. Некое е постабилно и поцврсто од друго. И јас планирав да го извозам малку во трицикл исто и ние Август правиме годинка. А и гледам на некои има опција да се поткрене делот за ножињата да не висат туку како испружени да бидат. За помали тоа топ би било.
За ова ја што го зборам нема врска со стабилност и цврстина на дете. Ако не ги достига тие за нозите се лизга лево десно, се лизга материјалот од пластиката. А и да се спушта воопшто не е згоден да спие на него со виснати раце и нозе. За прошетка е супер и бебе се радува во него.
Сакам да порачам лулашка за син ми. Дали некој има порачано од нама? Тие се убави вака на изглед со солидна цена..
Ние го имаме трициклот од локо кроко. Здравје во јули ќе правиме годинка, може веќе месец дена се возиме со него. Ептен ни се погоди, бебка ужива во него, седи стабилно, допира до тоа за нозе, дури се држи за рачките Нема да згрешите ако го земете уште за од сега, ма да зависи и се до бебето.
Женски може ли да ми кажете кај низ Ск има продавнички за бебе ,не сум од Скопје па денес ќе идам па да разгледам(за облека) .Фала ви
Каде можам да најдам да порачам постелнина за бебешко креветче со оградици? Сакам да му ја сменам на синми комплетов му е што одеше со креветчето па да му сменам малце други шари.
https://www.facebook.com/MarekButik...j3Nvy_PndMmQABS8TX_lDe7l_xFAZB869GIfqMO9pds6q Ако и треба на некоја мама за нејзината принцеза.
Ние сме 9месеци,го возиме скоро месец дена у трициклот од локо кроко, допира на потпирачите за нозе убаво му е седењето си ужива во него, слободно купувај.
kade mozam da najdam da poracam online za decata vakvi farmerki? ovie se od zara no tie nemaat online poracka zaroa ne znam kade mozam deugo da poracam?