Јас лани барав насекаде за подарок, само таму ја најдов. И во меѓувреме не сум ја видела никаде на друго место. Јас лично имам слична, донесена ми е од Америка зошто не можев да најдам тука.
Од каде имате земено убва оградичка? Не комплет значи само ограда? Машнички за деца, Стружанка тие видени ми се, сакам нешто интересно
И јас имам само плетенка, преубаво изгледа. Имаш во Андреј компани и во Крш ама во Андреј се подебели, можно е таму да има и ограда само.
Од тила, еднобојни се. Не се интересни, ама синко знае да спие со главата до кревет, па да не се чукне во даските. Оние плетенки не сум сигурна дека се безбедни.
Дебели се од тила или тенки? Ни мене плетенка не ми е практична, кога ќе биде поголемо ќе се мава од креветчето.
Не знам што е за тебе тенко а што дебело. Мене ми се добри за таа цена. Плус не најдов само огради на друго место.
Јас имам само оградица од ваикики. Со мики маус, бродчиња... ама сега со ситуацијава незнам дали имаостанато нешто. Ако не ти се брза ќе проверам деновиве и ќе ти пишам
Zdravo dali nekoja majka znae kade mozam da najdam tanki bluzicinja za bebe 2-3 meseci? Na kratki i dolgi ama da se edno bojni
Не е за бебе,за нас е ама бебе е "штетникот". Дали има и каде водоодпорен чаршав за на брачен кревет? Ние имаме само за креветчето ама госпоѓицава секој ден повраќа баш на нашиот, не е проблем за менување само ми е овие обичниве пропуштаат, па душекот ќе се направи лом.
Женички дали знаете каде има да се купи ваква кола на педали? Золвата им пишала на фб на Dzidzi kids shop, али ништо не враќаат