Има во бебе хоум исто, кога гледав релаксатор баш го приметив ама немаше ни вибрации ни нишкање и не го сакав. Јас на почеток имав ваква корпа. Ептен ми беше практична, со колца па си ја возев кај сакам.
Во случај ако не најдеш можеш да си направиш од стиропор и вакви светкави има во секакви бои по книжарите.
Дали имате некаде видено балетанчиња за новороденче? Се што видов некако големи ми личат, а девојкава што треба да се роди имам замисла со балетанки да биде кога ќе излеземе од болница.
Ako seuste ne si kupila vo Struzanka ima vrekicki so ok dizajn. Cena do 500den poveke ne. Kade ima izbor na detski kacigi a da ne e Vucko? I adapter za wc nekoj pofensi?
Zdravo Majki. Kade mozam da najdam na internet da poracam ili vo ohrid, struga 100%paumcni navlaki za pernici, bebceto e so atopicna koza pa mora takvi na se drugo reagira
Не знам дали е за тука прашањево...но каде би можела да купам сандалчиња за машко бебе , 11 месеци само што наполни,во фаза на проодување сме..цицибан или кеги...се мислам за која И моделче ако може
Кажете ми кои дуќани држат облека на Breeze? Локалниве во мое маало слабо, по некој партал, а многу сум задоволна од квалитет, ама не можам да најдам.
Венис и Локо кроко воглавно купувам од Брезе, не секогаш имаат иста роба, Локо се поевтини, а често имаат и -20%. Прошла недела бев во Локо имаше куп роба (во Бутел) . Венис види и онлајн што се нуди и они често имаат попуст, на онлајн мислам и секогаш е -10%. Купувам и од локално продавниче во Бутел, исто и од едно во Бисер, но пошкрти се со роба.