Женски, во џамбо има интересни работи за роденден... тема сакам мики маус, ама не верувам да има таму нешто? Или грешка сум Била некоја во брзо... Или па на друго место каде би можела да видам Не, оние што декорираат
Јас ја имам, само ја земав од ЧарлиБејби околу 12000. Иако доста а искористив и уште ја користам, не ја препорачувам. Тешка е за возење, амортизерите заглавуваат и се закочува цела количка. Пред да купиш пробај си ја на лице место да ја повозиш.
Каде да најдам шаторчиња за во соба што се тие едни штосни со јорганче послано со цакани перничиња? Порано ми излегуваа на фб но одамна немам видено.
Majki dali nekoja od vas ima broj od Pamuk pale no brojot da ima viber sakam nesto da poracam? Broevite sto im se na stranata nemaat viber
Во ситник во гтц,стружанка,тритекс... мислам овој модел се на силви стајл. Сум ги видела.во гтц во ситник лани
Во контекст на муабетов за сандали, јас барам за 7 месечно бебе, но бидејќи сеуште не оди ми треба некоја поевтина варијанта. Ги гледав на Ипанема, но малку ми се скапи за бебе што уште не е проодено. Некоја идеа каде би можела да најдам поевтинки?