Да се нафоврџам и мојата е од машнички и преубава е и квалитет и изглед сам си бираш и мн е флексибилна и услужлива девојката
А има ли некој од корпиве купено да каже како се направени? Со што се поставени? Ја би си направила сама.
Баш затоа. Дури и да земам сама да импровизирам, ќе ја направам за најмногу 500 ден. Море и со една кофа од пазар ќе завршам работа
Филипс, лажливка е , ама моево ја користи само за гризење. Ја купив со намера да се залажува затоа што беше најслична на брадавица ама не ми помогна од таа страна
Сакам да купам креветче што се прави во детски кревет, и да биде поголемо од 120х60. Дали некоја од вас има такво креветче, и како е задоволна?
немам нарачано скапи ми беа, јас имам од икеа, поинаква е има спирала од жица за да ја држи исправена,а материјалот е шушкав
Јас од пики земав корпа 250ден е најскапат, како патка има и други шарки. Е сега не е таква ама не е ни 1200ден, а супер си врши работа Имаш во либерта такви креветчиња, понатаму се прави детски кревет и биро со фиоки. 20.000 беа одприлика.
Мамини (кај стара автобуска), Baby star Охрид (на влезот од Абас Емин улица), Babyblu (до Кам маркет)
Јас имам на чико и окаиди, даваат кога ке купиш нешто поголемо. Вака се 100 200 денари. Не се ништо посебно, има слика од бебе, убави се. Ти какви сакаш?