Има една ко светлечка реклама ако добро се сеќавам, во Зегин, со жирафата Софи. Арно ама околу 400 ден беше. Во АМСМ ако имате членство, или вадите некој документ може да си побарате налепница, ги даваат бесплатно, на кирилица се.
Фала за инфо, баш ќе побарам Инаку не барам нешто конкретно, чисто не сакав да биде само текст туку и да има некаква интересна сликичка
Zeni, Ve molam vakvi slicni sedalki kade ima vo Skopje (ili bilo kade so dostava)? Za nad 6-mesecno bebe se, koga se uci na sedi. Imam od drugarka mi, nesakajki ja skrsivme :/, a nea mnogu i znaci... Blagodaram!
Vo slucaj da mu treba i na nekoj drug - najdov na edna strana na FB, Vision centar, imaat i dostava do site gradovi, inaku site ovie poznative prodavnici mi odgovorija deka nemaat.
https://www.facebook.com/Bibabytetovo/ Имате ли купувано од продавницава? Каков е памукот? Има голем избор на шпихозни и преслатки ми се, ама да не одам до Тетово за џабе, ако има некоја мама што е задоволна, па да одам со кеш и да се изнакупам се ми се свиѓа
Не сум купувала, а гледам имаат убави работи. Ај баш ќе видиме некоја можеби ги знае и има купувано. Добро би било да има онлајн за нарачка и цени да пишат. Треба на секое да им пишеме во порака за цената
Ич не се мислете за БиБејби. Супер е памукот. Се што имам од нив не мрднало. Може малку се поскапи ама и квалитет и изработка се разликуваат. Мене се ми се погодило од нив.
Супер се работите, памукот е убав. Истите работи може да ги видите на Фејс на HELLO BABY MK, тие онлајн порачки имаат.
Здраво. Дали можете да ми посочите каде би можела да најдам детски убави завеси по приступачна цена, освен на пластичарска и женски пазар? Благодарам.