Хаха се снајдовме,му исеков чорапи мои и ги ставивме на коленца,колку толку ќе завршат работа кога е по шорц Инаку спие со мене на спална кога ќе стане мм за на работа, од таа страна цел кревет е со перници и фотеља ставаме,белким нема да му текне да ги препипа
Од оние што веќе купиле детска кола на акумулатор, да ми дадете препорака од каде, која е подобра, на што да обрнам внимание ама не со енормна цена од 15000
Дали некоја има сеа брзо порачано од оние Бодиња/шпихозни паковани по 5/10? Ги имаше едно време во Тiny baby shop, ама веќе мислам нема.
Ги имаш на Брендирана облека؟одЛондон на фб؛ Истите од George се؛ Мене денес ми стигнаа и се преубав памук؛ TIny baby не прават нарачки ги прашав؛
Јас имам друго нарачувано од tiny baby шпикозни на два пати паковање од по 3 и се беше супер квалитет
Каде да ја најдам Пепа прасе, плишана играчка или гумена? Ама да не биде минијатурна, онака средна големина?
Када можам да ги купам дрвените (букови) тањири(чинија) со име и различен облик што се. Едно време ги гледав често по ФБ ама сега кога ми требаат не можам никако да најдам.
Само акомулатор за џип каде продаваат? Ни 3 пати не е полнета колата еве сега нејќе да полни. Полначот е во ред .
https://m.facebook.com/prografik2015/ Многу интересни и различни рамки имаат. Само мислам дека цените се посоленки, незнам во Џамбо колку се ?
Мене од Вицко ми имаат донесено ваква рамка, а имам видено и во книжара на Тримакс, само правоаголна беше рамката.