Кај можам да најдам подлога за количка а да не е од локо кроко бидејќи не ми одговара на количката, не се ваѓаат каишите
Леле те молам не го тортурирај во ова чудо. Остави бебе нека си мрда, лази на мекано нешто. За седење само ќе се научи да седи, не треба на сила да го седнуваме. Инаку бебе до 12 месеци нем шанси да седи во вакво нешто оси се, моево на 9месеци само исправено беше на 11 веќе почна да пушт чекорлиња, а на 12 веќе трча
Секој кој што земал од овие одма приобува да ги препродаде. Ретко ептен ретко дете да сака да седи во ова 1 од 10 деца. Најнеискористена работа.
Дали кога се става водоотпорна навлака за душек со ластик, потребно е одозгора да се стави и обичен чаршав со ластик за душек или не?
па да.јас го менувам тој чаршавот одозгора, тој доле не.тој го перам да речеме еднаш во месецот, ама до сега не сум имала ништо истурено.
Леле видов во некоја детска продавница сега што се отвори во Прилеп.На фб ми излезе везе неам како се вика.
Да ве прашам за од болница обувчиња ќе облекувате ли? Има ли мали величини? Тие повеќе се за украс, де, ама па босо ли да го изнесам
Јас го изнесов во цели шпихозни со ногавички па така не ми беше босо е сега зависи кога ти е термин.. ти мислам беше септ/окт (ако не се лажам) па ако одиш на таа опција не ти требаат. А и да е топло може само некои џиџани чорапчиња зошто толку мали кондурчиња не знам дали ќе најдеш (едино ако нема во тие некои комплетчиња па такви меки како кондурки)
Мк нема ништо веќе. Не знам колку си во тек, ама во УК се затвороја сите дуќани и отиде под стечај. Кога бев беше мн празно и ствари колку да се рече.