Мојве двете се со дамски ноџиња,и најмалите бебешки после 7-8 ми месец ја фаќаа малава. Боса си одеше и беба сега исто.
Каде да барам ваква прекривка за дожд во Скопје со нормална цена, до кај 400ден макс? И коцкиве отприлика која цена се исто во Ск? Дали вреди да нарачувам или може и тука да се најдат за 150ден?
Вo DM има не беше пoвеќе oд 400. Jа ги земав oкoлу 200- 250 денари кoцките вo прoдавница за пластични рабoти.
Ja si kupiv vakva podloga bebe prethodno nejkese da sedne sea uziva mn e meka. Pisi џиџимиџарница онлајн
Moze li da mi preporacate kengur za 0+,malata e 2.5mes, nisto po doma ne mozam da zavrsam nonstop e vo race
Види ги на чико кенгурите, а можеш и марама да земеш. Лично немам користено, ама читав по темиве и колку што видов, задоволни се членките од марамите како попрактични за помалечки бебиња.
Фала ти Креветчево го гледав ама цената 27.000 мислам е само за креветче, без душек, душеци треба минимум 3 да земеш за сите подесувања по еден душек, а еден кошташе околу 100 евра колку што се сеќавам кога гледав и плус специјални постелнини за креветчето, на крај ќе излезе повеќе од 1000 евра. Не се исплаќа, според мене. Единствено некој мајстор ако работи да ти изработи, ама и тоа не верувам нешто многу ефтино да излезе.
Не бее какво исплајќање. Секое лето да му менувам кревет оваа сума не ке ја дадам. А од искуство син ми како што си пие млеко па пропуштила пелена... ич не ми се даваат толку
Мајки, тетра пелени каде купувате и кои им се цените за обични бели, и за шарени ако знаете ? Кај им е добар материјалот а и да не се прескапи
Тетра пелени зедов пакет од 10 пелени по цена од 550 денари. На пакетот во проѕирна фолија пишуваше алкалоид Берово. Излгеда таму ги пакувааат пелените. Моја блиска особа има исти вакви и со неа бев да ги земиме таа е презадоволна од памукот. Мислам дека секаде би ги нашла само да се вака спакувани, а и реално не се скапи.