Јас да ви се умешам со прашање ако може За во болница потребни се 2 торби една за мене една за бебето и одделни влажни да земам за мене и за него бидејќи од истите планирам да земам и за мене што се 99% вода или? Сеуште не сум решила дали ремедика или чаир да одам за ремедика знам ништо не треба ама за во чаир како е?
За бебето освен крема и пелени ништо не ти треба,само кога ќе излегуваш ќе ти донесат.Една торба за тебе е доволна.Нахнадно што треба ќе ти донесат
Не мораш во две, можеш и во една Јас во неговата имав влажни,пелени,крема, тетра, влошките за гради и не памтам друго што. Накнадно мм ми донесе ракавички,се роди со големи нокти и се изгреба истиот ден по лице, ради тоа му ставав ракавички. За мене користам виолета виолетови,за него виолета бели влажни,па имав посебно.
Фалаа девојки, да не е форумов поима ќе си немам, не е групава за тоа ама морам да кажам дека многу поспремна се осеќам што може да се добие совет од сите вас со оглед на тоа што ми е прво
Каде да најдам комплетчиња со поедноставни нежни дезени (на бело, крем, сивко...) како за излегување од болница? Да биде со прекривка и останати додатоци.
@Fifi84 напишете на гугл заштитна ограда за играње и ќе ви излезе, мислам дека во бебесупернаркет и во nama.mk има
Девојки, од плетенката во креветче треба изгледа да се опроста.. беба ја крева, се треска во глава кога лази по креветчето и затоа сега ми треба итно заштитна ограда. Ве молам кажете ми каде на најдам убави, може и онлајн страна.