Џамбо, спортвижн на страната имаат, андреј компани, во автокоманда продавницата за точаци, во продавницата за играчки во автокоманда, во Ранерс во гтц, во велосипеди.мк
Фала,ке видам прво во локо кроко и така од таму ќе го зимам тротонетот. Закантанчена сум за продавнициве во населба,неми се мрда нигде.
Е таму не видов,а можно е да има И на пластичарска имаше сетови со заштитници,ама за мое бебе беа големи
Па ги гледам низ мало еден куп возат,ги туркаат. А гарантирам дека ѕверката твоја ќе знае да го вози. Овој ке го земам јас
Мајки, каде има кондурчиња за непроодено бебе? Да не се јаки и тешки. Мислам дека некоја членка стави профил од инста каде продаваат ама тогаш не ми беа потребни.
Адидас имаат патики, целосно меки, ѓонот е ист како останатиот дел од патиките. Чико и окаиди имаат џиџани. Ако сакаш кожни, во Ело има.
Мајки ајде може некоја знае и ке ми даде некоја идеа Како ги скаладирате шноли, стегач, траки и венчиња за вашите девојчиња Со оглед на тоа дека го имаат премногу незнам како да и ги организирам а да имаат прегледност Има фиока и таму и се сите работи, ама некако се на едно место не ми се допаѓа така расфрлано
Ако има посебна фиока, можеш да фи организираш во онакви прегради како за чорапи или веш. А за ситни можеш и онаква кутија за штрафови. Јас зошто имам многу бижутерија обетки и слично во кутија за штрафови ги организирав. Еве на вакви мислам
Ако добро се сеќавам ги имам гледано во џамбо. Не исто ама од тој тип. Инаку јас и од икеа имам купувано.