каде да најдам вакви патики фб страница или слично во мк да биде.фала однапред Иначе од германија се ама нема како да ми пратат и мене
Не е баш за тука прашањето, ама дали знаете од каде можам да купам балон со хелиум или букет и да го достават во болницата кај ќшо е родено бебенцето, а да можам да платам онлајн? Сестра ми е породена скопје, а јас живеам во друг град
Во Ре Медика сега ми кажаа дека може на пулт да достави курирот, а потоа од персоналот го носат кај мајката. За во Систина не знам како е.
Исто е и во Систина како што кажува @eli.karameli. Цвеќиња не се дозволени и ќе ти го дадат кога ќе си одиш.
Мами каде да најдам од рачно изработени керамики,тањирче,чаша, лажиче... Со цртани детали. Само да не биде 50€.
Прашав пред кратко време кај една девојка на фб Kristina Art, цена 1000 ден за длабоко тањирче, лажичка и виљушка. За цел сет таман 50 еур планирај. Прескапо е.
Во Атеље се 2400 и 2700ден, значи цел сет. Стварно има многу убави изработки, ама не ми се даваат толку пари.
Jas poracav nekoi raboti vo fevruari. Nekoi mi stignaa vo juni. Nekoi vo juli, a imam i dve rabpto sto ne mi se stognati