Ги видов, само некако мнооогу тешки и тврди ми се видоа. Моево е терсене, ако не му легнат на нога ке се сопиња кога оди и ни со плачки нема да можам да му ги облечам.
Ај тука да прашам, да не имате видено целосни пижами за поголеми деца (над 6 години)? Сакам на големиов да му купам, ај што ми се открива ноќе, ама и половината му е гола, нон стоп ја вади маицата и горната пижама надвор
Мами тие што имат од скафандерите како мечиња од х&м за 3 месеци кое бројче купивте ќе ми донесат од холандија едно имаме ама големо ни е
Напиши на фејсбук "bd intima", баш денес ги сретнав прв пат, има за деца и за возрасни, па ако те бендисаат..
И ќерка ми е ист случај, не само што се открива туку и маицата и пижамата ги вади. Со маж ми кој се осети навечер оди ја покрива и кога и да станеме е откриена. И јас сум во потрага по целосни, ги нарачав овие од H&M во Бугарија ги немало. Да видам по страните за нарачки во Грција ако ги има. Ги гледав овие сега од bd intima, вака убави се само тоа капата нели смета при спиење. Ако не најдам ништо овие денови ќе ги нарачам, па може и да се исече капата. Инаку такви со капи и со опашки има и во H&M.
Исто, исто, нонстоп откриен со гола половина Тие од БД интима би ги нарачала само ако беа без капа. А и се сомневам дека синко би сакал да спие во вакво нешто, како маскиран ќе биде. Повеќе ми се допаѓаат овие од H&M, ама ќе побарам тука нешто, во Стружанка барем, ќе проверам и во Ваикики, може да имаат На крај краева, ќе сошијам нешто, колку и да не ме бива за шиење.
Да видиш во тритекс. Мене за малото за повојница ми донесоа од тритекс огромни шпикозни/ пижами што ли се, ко за прво оделение. Зошто не пробаш само боди место долна маица. Така половината нема да му е гола. Зошто целосниве пижами некако понепрактични ми се гледаат.
Баш ќе проверам. А боди ќе најдам ли толкаво? За машки не се толку непрактични целосни пижами, барем така мислам.
И мене ми се смешни со капуљачата, баш личат повеќе како маски за маскенбал. Туку сега ми текна дека пред повеќе од година гледав едноделни за големи деца во Mothercare, но можеш да претпоставиш дека и цената ќе им биде солена.
Многу убаво изгледа. Туку јас друго да прашам. Каде да најдам вакво метално тањирче? И дали во него дирекно готвиш или само јаде од него?
Ова од братство ми личи. Истото ги имам и да, готвам во него, баш вака мала количина кога е за едно јајце, за супа топлење итн.
@irena.1 Од Братство е, но купено ми е од локална продавничка во Пп,500ден. Инаку да,готвам во него,пржам,печам се и еве го две години,нема ни гребнатинка. За јајцето,моето дете гурман,обожава јајце,ама не давам само варено,или само јајце,јаде преку еден ден или 3-4 пати но или пржено,или пржено лепче со јајце,или макарони потпечени со јајце... Не очекував дека нашиов оброк,инаку еден од омилените,ќе ви падне во око. На здравје на сите!
Дали сте виделе негде низ Скопјево мали детски тенџерчиња. При крај на месецов ќе почнеме со дохрана, па сакам да си има негово тенџерче.
@Skorpija989 буквално секаде имаш мали тенџерчиња, види на зелено пазарче и во Меркур. Јас го земав од пазарче за не повеќе од 150 денари.
Позади бисер, во кулите имаше дуќанче каде имаше мали тенџерчиња на металец. Ако сум во можносѕ ќе поминам деновиве да проверам дали уште ги има.
Каде да најдам мал преносен термос? Не сакам од оние детскине од џамбо...којзнае со што се обложени внатре... сакам убав да чувам топла вода за ад во него...по аптекиве и дм прашував нема...сите нудат од оние кутиине за одржување температура а јас сакам класичен термос мал...некоја да не сретнала некаде? Или да ме насочите акј да барам?