Во "брендирана облека" гледам ги имаат повторно бодињата, скоро прашуваа некои, почнаа пак со носење. https://www.facebook.com/Брендирана-облека-за-возрасни-Лондон-106722910722652/
За надвор бараш? Има убави машки во Ваикики баш во очи ми паднаа. Види по овие страниве на фб што продаваат за деца, ми излегуваа како комплетчиња-тренерчиња со елече гледам има доста убави работи.
Во ваикики има. Ама дебели се доста, како за возрасни. Не сум сигурна дека ке му е удобно на бебе во такво, како подигнато ке е кога лежи. Мислам дека нема да ти треба.
Не ми е за лежење. Во раце кога ќе си го носам од соба во соба. Има температурна разлика. Колку да се навикне после ќе му го соблекувам. Не ми е практично во ќебе замотано мислам ќе ми излезе како црвче.
Мислам дека сепак во кебе ке ти е попрактично. Додека да го облечеш, со префрлено кебе ке стигнеш во друга соба. Плус не е само телото, и главчето треба да го заштитиш. Некои елечиња имаат капа некои не.
Те разбрав што бараш, јас на почетокот користев од Тритекс памучно елече, во периодот кога немаше парно или кога беше намалено. Зимото го поминавме со боди на долги и елече по дома За надвор за на пролет добивме подарок од Тила елече. И тоа е памучно ама е подебелко.
Здраво, каде можам да најдам памучни од внатре, а од надвор ко плишани дебелки шпикозни, бројче 50 или 56? Фала.