Ако ги зимаат од различни места може и различен да е квалитетот. Овие што ги носат Tiny неможам да ги најдам на официјалната страна, додека другите да. Јас бев многу задоволна од Tiny, овие ги нарачав од Брендирана облека за возрасни Лондон, ептен кнап.
Jas za kere koga zimav od tiny gi iznanose i posle tie meseci. Mislam i zimav primer od 9-12 a ona i posle toa si gi nosese duri i skoro dve polni god gi nosese (a ona si e visocka za nejzina vozrast). Znaci kako sto citam samo od tiny da si naracuvam za sinko od drugo mesto nikako
Јас и порачав кога беше 6м од 6 до 9, ги носеше до 11м. Ама незнам дали се скроз сменети или ги зимаат од различни места. Сепак одамна немам порачано не би знаела
Здраво, јас од тајни му зедов на почетокот 0-3 и бодиња на кратки 7 и шпикозни со долги 3. Бодињата од 1ден до 2 и пол месеци ги носеше можеби 30-40 пати ги исправ и ги исушив во машина, уште стојат како нови. А шпикозните катастрофа, додека порасна да му се точни во ногавиците на месец и пол, горниот дел му остана голем, кога горе му се направи тамам носете свиткани му седеа и ги тргнав, се на се 10 пати не ги облече сите 3. Инаку да прашам за вреќа за спиење дали имате видено некаде зимска без ракави ама рацете внатре да се ставаат? Кога се буди многу се чепка и се гребе по лицето
Јас првите што ги нарачав беа од Tiny и исто ни беа помали. Може ги немало на официјалната страна зашто додека ги нарачаат па да стигнат тука, па после нови ставаат и ги тргнале од страна ако не ги произведуваат повеќе па да ги има на залиха. Едит: од Брендирана облека ги ставаат на фб одма како ќе искочат на официјалната страна на George. и тогаш можеш да им порачаш али ќе ги чекаш некое време додека стигнат во МК. А Tiny ги нарачуваат и откако ќе им стигнат тогаш ги продаваат затоа може и ги нема веќе на официјалната страна.
Од Брендирана ми се шпихозните. Земав за 3-6 месеци, вака ок изгледа бројчето, како бр.68 споредено со други што имам. По бодињата се залетав зошто се многу исплатливи ама уште не сум земала.
Јас што имам од бејби ко вреќички, ракавите се супер широки, земи си и поголем број и внатре ке му се. Можеш и додатно да ги сошиеш ако сакаш. Само да знаеш дека сите бебиња се гребат. Јас ни ракавички ставав, ни ништо. Се гребе и поминува брзо.
Шпихозните ги носеше 1м плус од пишаното, супер беа, незнам што се случи со овие бодиња утнати се дефинитивно.
Од тини и јас имам порачано целосни шпикозни со стапалца. И чудна работа внатре три, а различна големина се. Едното му е ептен големо. Бодиња нарачав 18-24, а 13 месеци е и му се кнап ептен точни. Ама ние не сме многу слабички може затоа А за квалитетот немам зборови.
Квалитетот е добар и од овие од Брендирана, само забележав и јас со големинава не се исти. Некои бодиња му беа како океј, а едно па припиено на тело, кнап прекнап Еве нема ни 5 месеци уште, а веќе не може ниту едно да носи.
Ајде хелп за постелнини за креветче какви имате и од каде купивте? Јас имам една многу е ладна кога го ставам бебе се буди па постилам тенко кебенце