Ова е транспортер на сликата. Во него не се става ништо. Ни перниче ни подлога. Освен додатоците што одат со него. И бебе секогаш, ама секогаш се врзува со каиши. Плус, ни тоа одозгора не се става, ке го загушуш бебето, нема каде да циркулира воздух. За зимо ке си го облечеш убаво, капа, кебе, скафанфер, ама носето да е слободно.
Значи никаква подлога да не земам ,оти многу некако ми е цврст транспортерот а ќе треба од болница да си го земеме ќе патуваме Скопје -Прилеп
Транспортерот е направен за безбедност на бебето. Таман е таков како што треба да е. Ако има додатоци кои одат со него фабрички, стави ги, додатоци никакви не ставај. И најбитно, заврзи го бебе со каишите.
Ако ти го местат од болницата (од приватна излегов) бебето тие знаат како, јас патував долга релација, наместија тие подлога...за после едно излегување јас си наместив како што ми имаа намдстено тие (импровизирано со ќебенцето) бебето не беше покриено со ништо
@Ana Bela1234 И да додадам, бебето треба да е свртено обратно, да не гледа напред, убаво прицврстете го транспортерот со каишите од колата. Во упатството од транспортерот пишува како се става во кола. Не треба без каиши да е и ти да го држиш транспортерот додека патувате. Ништо да не ставаш под него како ќебенца, перници и сл. Во болница ми наместија тетра свиткана кај вратот и јас као ај знаат како треба и така направив за на преглед кај ортопед и ме искара. Ништо не треба да се додава освен ако има некој додаток со самиот транспортер.
Дали некоја има сретнато детски столни ламби,со принцези и слично? Некоја интер.страна од каде би порачала?
А дали можеби знаеш како се вика продавницата за да нарачам, бидејќи не верувам дека во скоро време ќе одам за Тетово. Ти благодарам
https://www.facebook.com/lotusmtoystore/photos/a.542136709217794/3109486399149466/?type=3 Ова види го. Мислам дека е стиропор, па не задржува влага. @0ли мислам дека го има