Во Капитол бев,ептен натака ми беше успат,за женски имаше еден куп и вадеа плус нова роба. За машкиве ептен штуро стојат со бројчиња. Ептен земав нешто колку за почеток и да биде во ново.
Здраво, дали некој има порачано ранец од фб страната M&M shop? Или ако има некоја др страна онлајн да се порача убав ранец за на количка?
Јас имам од странава земено и е предобар. Убав е, квалитетен, баш како што пишуваат. Имам наназад пишувано и праќано слики и димензии
Има, има. Изнакупив убави работи, не ви е до толку лошо Само поретко може со картичка да се плати, тоа слабо имате. Ааа моме, не работаме со картици
Јас земав од hello baby.mk 1800 го платив, инаку се исти со оние на М&М само што во М&М ја немаше бојата што ми одговараше. Внатре ист е како на @Izzy_0504 и материјалот е убав, изгледа квалитетно.
Машничка како на сликата, од ваков растеглив по дебел материјал да не сте сретнале негде во Скопје или да се нарача?
Каде може да најдам шпикозни, убав квалитет , ликра и памук пријатни за носење. Сите ми се собраа памучни чисто што се.
Јас имам на фротирка и супер е. Ама не е со качулка, обична коцка ама поголема. За бебе само памук. Земај си поголеми броеви.
Во Чико зедов, ете погоре го ставив, а и на некоја од претходните страни ставив од Би. Двете се со качулка. И јас барав поголеми, му се смалија бебешките.
На фротирка се супер пешкирите. Не сум ги ставала во сушара, ама сум перела на фротирка ствари на 90 степени и не се мрднати.
Кога ќе потпораснап попрактично е како голем пешкир со качулка на средина. Јас имам два и двата се од ваикики. Едниот е тенок и убав зошто побрзо се суши, а другиот е од летната колекција за на плажа ама супер се покажа. Па уште и дека е ајкула со опашка, полн погодок. Еве од овој тип мислам.