А овие добри ли се Јас земав една со патент е , ама не е баш тенка и со ракавчиња е , (а сега видов се ваделе ракавите , ама пак дебелка е ) и барам нешто др вака без ракави , овие ги има у поеќе шари . Мене термин ми е крај јануар дома ноќе околу 20° движе ..
Јас па запната за вреќа сум оти првото еве 3ипол е никако покриена не спие од бебе ништо на неа и секогаш одржаваме некоа нормална темп дома , ама ова ептен зимо ладно ќе се роде и реков мора у вреќа ќе се уче и крај
Женски ај помош за балдахин за бебешко креветче, по страниве рачно изработени се прескапи, па да пробам сама да направам дали знаете вакви обрачи каде можам да најдам, и има едни ко што се откачуваат ?
Јас порачав од мак сторе мк побарај ги на фб, презадоволна сум доста е голема околу 2м дебела 1см, има од двете страни шара и држи топло. Ја купив 650ден плус достава 100ден
Ја немам, сакав да купам иста со мечиња ама. Пријателка една ми рече дека биле тенки, обични памучни. Нели до 20 степени ви е навечер, да не биде малку само вреќичкава? А инаку убава мека рече дека е, пријатна ама тенка. Ме предомисли и мене.
Најлон е горниот слој и може да се избрише со влажна крпа не пропушта, јас го миев со црево и воопшто не пропушти од другата страна
Да знам дека е потенка баш оти оваа дебелка е што а зрмав сеа , и да видам што ќе му одг поеќе да имам на располагање да ми донесат , решена сум мора вреќа и крај и гарант нема да е така Аа иначе таман е баш е идеална температура тоа за спање 19-20° одоздоле лесно прикладно облечено ќе си е за спање таман ќе е мислам , барем спрема ќерка ми 3ипол е непокриена спие од старт никогаш преоблечена , бодиња на долги чуда преретко користев и за неа , а имало периоди и 18-19° ноќе да е ..
Јас почнав да го ставам бебето во вреќа на 1 месец. Не се откриваше, туку кога се буди се свлекува и се извиткува како кифла, па на неколку пати се имаше испикано некако во ќебенцето. Ама вреќичкава е со патент од напред до горе па не е малтретирање за дете туку ја отварам, легнувам дете, пикам раце во дупки - без ракави е, и закопчувам. Никогаш не се разбудил, не се ни помрднал кога му ги ставам рацете, прелесно е. Гледав едни во локо кроко што ми се свиѓаат, ама одоздоле е патентот, па ко што сфатив треба да се облече детето во неа.. е на тој начин сигурно ќе биде потешко..
Истото го имам од син ми. Ептен лесно се отвара не знам, лепенките многу слаби и некако малецко е. Не би го купила пак