Ги купив од Н.Лисиче во еден бутик ако мислиш на вакви. Јакна и долни панталони. Имаше за 1г-2г-3г па мислам и за поголемки деца. 1600денари ако памтам зашто купував и друго. Гледам на фб страните се над 2000ден. Бутиков мислам нема фб, а имаат доста убави и ефтини работи.
Кошеви за играчки има во Џамбо? И која цена се? Имаме тропки еден куп, па таков кош би ми бркал работа и за понатака...
Види на фејсбук има страница Ариза ,другата е Мала пажња принтаат многу убаво има и со Новогодишни апликации.
Има, со мрежа од сите страни, околу 50-60 ден. се, да не те излажам. Ако мислиме на истото, јас имам земено такво за играчките на малово. И за големиот зедов такви кога беше мал, сега само кутии се спас.
Ние вакво имаме, овие се околу 40-50 денари. Има и како овие на твојата слика, ама цена не знам. Е каде се ставени, исто не знам, оти само им менуваат место.
Ако идеш од Аеродром пр. од парков со фонтаниве кај црквата....преминуваш улица и право имаш Бела зграда, позади неа ти се двете црвена цигла згради. Дуќанот доаѓа при крајот на зградите до бутикот за кондури. Гледа према паркингот и стариот дел на плаво белите згради. Се надевам ме разбра зашо крш сум со објаснување . Неможеш да утнеш ако идеш по паркингот и од десна страна се гледаат неколку дуќани се малски. Ова е мало дуќанче и само со детска гардероба.
Мила тука близу живеам, ама незнам дали те разбрав дали доага карши Кам одприлика, во тој ред, во една од двете згради со црвена цигла.
Хахаа па кажи дека таму живееш, јас сум кај црквата и затоа така ти објаснив извини. Карши кам имаш у зградата кројач, па после мислам долен веш дуќан итн како што идат во редот према излезот од паркинг за на булевар да излезеш. Неможеш да утнеш одма е до дуќанот за кондури лепенка се. Хаос сум со објаснувањево ама сигурно сеа боље објаснив
Јас имам од Ариза нарачувано, им пратив слика на фб каква сакам да се испечати, им кажав големина на боди и блузичка и бев да си ги земам готови. @elcezelce имаат од нив бодиња и лигавчиња, јас кога нарачував имаше само бели.
Им пишав сега на фб, и ми пратија податоци. Колку што разбрав од одговорот имаат две техники на печатење од кои едната оди на бодиња во боја. Во секој случај јас си имам купено веќе боди и сакам на него да печатам.