Еве најдов слика на нет. Ја немам кај мене веќе. Целаталесно се расклопува за миење и стерилизирање .
Каде можам да најдам новогодишни пижами за цело семејство почнувајки од 4месеци се до xxl а и да бидат исти?
Мајки малку помош ако може пошто не сум од Скопје а деновиве ќе одам мора беушка да ја подновам со новогодишни работи. Прашањето ми е дали во ваикики аутлет во топанско би нашла новогодишни работи , акцесорис и зимска облека или само по дригите молови да не одам за џабе до таму да тепам пат и време во ова невреме хаха блаходарам однапред
Најдов од HM едвај 1550 ден на страна на фб Obleka za deca Skopje, види го ако сакаш исто вака изгледа а поефтино е
Те напнав ги најдов и на фб кр им пишам . Фала. Мислев продажен салон да не имаат или во некоја друга продавница. А вредат ли?
Хаха таман работа толку лесно да се напнам За салон немаат колку што знам. Ние сме малечки, ќе почекаме за нив, ако не измислат нови чуда дотогаш Ги имам предвид, ама ретко кој си дозволува таков луксуз реално, затоа што сега има тротинети за смешна цена.
Мојов има од Чиполино (Андреј компани го зедов) и во Енци донесоа некој сличен за слична цена. Па цирни ги и тие. Ако земеш нема да згрешиш, една од најдобрите ствари што сум купила, цврсто, стабилно. Мојов го вози и низ дома, баш е заљубен во него
Картерс имаат. И Вајкики сум видела и во куп локални продавници имаш. И јас купив на времето и два пати му го облеков само за на слика
Со клунче. Тие се 6+ Потоа на 12+ доаѓаат оние што имаат како ѕивана (леле споредбава ), што се подига пластичниот дел од кој тече вода, па 18+ се тие со цевче. Еве вакво ви треба.