Го земавме ние за малиот. Дали вреди...па ако ти се даваат пари вреди Незнам. Нема нешто посебно како за тотинет. Си плаќаш ќеф Мене ми се свиѓаше на изглед. И тоа што може да се прави во седечка положба за буткање како помали. Јас да бирам би го купила тој пак
Којзнае дали ќе стигнат. Поради ситуацијава.. Имам и од таму нешто нарачано. Пред 2 месеци. Уште не ми е стигнато
Абе јас меракот си го фрлив на ова и ќе купам број 56ка има од ова, па ќе го земам во болница ако може да го облече ако не ќе имам резерва друга облека.
Знае ли некој дали има вакви столчиња и маси во Џамбо и во која боја и колку пари се,или ако оди некој деновиве да види,па да ми каже. Да не доаѓам џабе,пред 1 месец имаше само розеви.
Тие што нарачувате од пат пат преку апликацијата или веб страницата нарачувате ? Гледам на апп нема опцоја македонија а на веб има
Да ама сеа порачав прв пат по долго време. Кога фана 'кризата' не ми стигаа. Пред 2 недели порачав и денеска стигнаа и јас се изненадив
За во Џамбо незнам ама има во Рамстор, во тој што е во Рамстор молот и во Сити мол, цена незнам деновиве треба да одам да видам и јас сакам за малово.
Во Рамстор маркетот? Има и кај нас Рамстор па да ѕирнам таму,и баш вакви ли се? Ако имаш некакво инфо,пиши. @Kate Rina 93 и мене ми стигнаа деновиве 3 пратки од Алиекспрес,слободно порачувај,ама од селери со добар фидбек. Ми стигна и една пратка пред 3,4 недели која требаше летово да ми стигне,ама била заглавена сигурно некаде и ми ги вратија парите зошто не стигна навреме. Баш се изненадив кога видов што ми стигна.