Каде да најдам новогодишни сетови за бебе за поклон низ Скопје? И некој креативен новогодишен подарок?
Здраво, дали знаете каде може да најдам ваква корпа, или евентуално од тие како на времето плетени колевки
Kade da najdam harmonika? Od Dedo Mraz toa sakame Ama ne igracka plasticna, tuku vistinska na koja moze da se sviri samo vo mala dimenzija za deca
Мајки подлога за играње од каде има убава? Се мислам од тие со пијано но има со цени од 700 ден до 3000 има некоја од која сте задоволни? Не мора да е најскапа но подлогата да не биде ептен тврда
Окаиди имаш џемперчиња, јас имам земено неколку за девојче. Е сега баш ради димензиите што им се различни не се ориентирам по месец туку по цм, на пример за 3 месеци им се по 59цм што мене сега ми одговараат а ние сме 2 и 15 дена. Преубави се ги имаш и на онлајн, а ваикики се големи над 68цм.
Ваква имам, држи топло, мека е. Од продавница за играчки / книжара Фани Тајм во Драчево ја купив, отприлика 700-800 денари беше, имаа различни величини. Во nama.mk гледам имаат слична, не знам дали е како оваа. Одозгора ти пак стави си пиано или друга за играње додека е помало. Оваа ќе ја користи и кога ќе потпорасне
Ми понудија висина 15цм и висина 20цм, тоа ќе видам, ќе премерам бидејќи креветчето ми е без приспособување на висина на која ќе стои душекот. Ми дадоа и опција за еднослоен и двослоен душек - од тоа што разбрав, двослојниот е со мека и тврда страна - вие каков земавте?
Види обавезно дали ќе ти одговара висината, ние се изненадивме па го преправивме креветчето. Со две страни зедов, но нема голема разлика. Цврсто е и од меката, баш ко што треба за бебле.
од каде купувате постелнина за стандардно бебешко креветче (60х120)? сѐ што имам видено до сега било со димензија 100х150, а тоа е преголемо.
Во бебе супермаркет и бебе хоум купив комплети навлака за јорган и чаршав тие се 60 на 120 Ама имам пд ваикики 100 на 140 ми се подобри полесно на душек се ставаат особено под чаршав ако ставаш такво непропустливи подлоги. Земи си и однтие чаршави ќе видиш ставањето ќе е многу полесно. Ја се препотувам дури наместам 120 на 60