За облека да видиш во Вајкики, имаш блузи/маички. За играчка сем во Киндер јајце што имаше не сум сретнала Мојов ни едно ни две знае да извика" јас сум супер Мариоооо" А го знае само по една блуза и по Киндер и по јас што сум му кажувала секако
@LivingGlam Напиши во срч на Фејсбук тетра пелени и еден куп ќе излезат што продаваат најразлични, и шарени и обични.
Мојов има едно старо играче од Мекдоналд пластично и само раката му мрда. Со него спие. Неколку клипчиња што видел на јутуб. Василики гледав облека, не видов ништо со супер Марио. Ќе побарам пак. Каде и да прашам се чудат,демек што ти текна сега.
@LivingGlam барај ги тетрите на Алкалоид. Ги има често на акција и во Стоко пакувани по 6. Перени, во сушара, пеглани и уште се топ. Нит шара им има паднато нит се развлечени.
Мојов има маичка од летово, од Вајкики е, скоро сигурна сум дека пред 3недели кога бев видов и блуска со долги, со светки беше што се прелева, Марио и Луиџи Ако видам играчка ќе ти пишам, но сем Лего што сум видела ништо друго. За книги па ич, а и што би пишело во книжето
Дали знае некој каде има од оние за мерење висина што се лепат на ѕид,не знам точно како се викаат но мислам ќе ме разберете на што мислам?
Јас Капитол во детали го знам ваикикито. Во сити бев пред некој ден,ама набрзински поминав. Може сум ја промашиле блузата.