Kade tocno se naoga mozes li da mi objasnis, zosto kaj sto barav sve komplet idea a mene mi trebaat samo pantaloni
Во темата баш денес @sofi2107 ми објаснуваше. Значи после семафорите на кој влегуваш во н.лисиче од лево има бели згради, одма зад нив има две згради со црвена цигла, дуканот е во нив, гледа кон паркингот, до него има дукан за кондури. Имале и во населбата Лисиче втор дукан, само тој не знам каде е.
Of lele nema da se snajdam, mozes li nekako od google maps da mi pratis slika vo koja zgrada e tocno, ako imas vreme i ako ne ti e tesko. Utre sakav da odam
https://xn----8sbqicaqtexkjd4d.cybo.com/MK-biz/svetulka еве ја адресата , уклучи навигација ке те однесе јас така планирам
Да така се викаше све и го заборавам името. Ама навигацииве некад зезаат можат да те извртат да утнат имај и тоа предвид. Лесно се наоѓа дуќанов неможете да утнете.
@TheSecret и @alisijad многу сакам да ви помогнам, да не лутате со мали деца, па нешто се потрудив, немојте да се смеете. Другачие не знам од мобилен како. Значи црвената линија е од центар према лисиче, прво ке го поминеш капитол, па веро, па афродита с и мега мед ( од лева страна ти остануваат) и на семафорите влегуваш во н.лисиче. На следните семафори лево, па паркингот пак лево и од лева страна ке ти дојде зградата со црвена цигла. Во неа е дуканчето, до него има за кондури дукан. Ајде пишете утре што сте направиле.
Подоле доаѓа. Во црвената цигла зграда. Во зградата на Western union само подоле од внатрешна страна гледа накај паркингот.
Колку пари се вака одделно панталони? И мене такви ми требаат, си има палтенце. Сестра ми живее во близина па да ја пратам да види. И што бројчиња има?
@irena.1 денес купи од панталоните и ќе каже цена. А за останатото веќе си пишавме во лп Добра ноќ мајќи
Освен во wenice , каде може да најдам убаво скафандерче ама не од меките како мече што се , туку како монтка што се тие . По можност онлајн да нарачам
Да да нели Стефанели е во зградата бела на булевар што гледа на автобуска. Ова е позади имаш две во должд згради лепенки со црвена цигла. Во последната ( втората ) со црвена цигла што гледа во внатрешноста на зградите/паркингот е дуќанот. Првата зграда на ќошот е аптека, а на вторава каде е бутикот имаш фризерница на ќошот.
Само да кажам дека мајка ми нашла зимски панталони и јакни и во Беверли трговскиот. Јас прв о барав само по спортски продавници и не успевав да најдам. Оваа со маалскиве ме потсети да побарам и по други продавнички. Ова со Ново Лисиче комплицирано ми се виде ич не ми е успат. Фала ви на сите.