Ми излезе дека во Офис плус и во Просветно дело има ваков папагал што зборува. На времето, кога бев дете, имав црвен голем плишан папагал што повторува.
Storybox Ние имаме од Крш, само не е голем шарен, ако сакаш ќе ти пратам слика. •Кажувајте марсовец кај да најдам, било што поврзано со марсовец, Марс. • Кралот Лав . Симба го имаме, татко му му фалел (макар и блуза...), може и некој "обичен лав" што ќе го глуми него •Некоја идеја за подарок со Биби, Даро освен тие нивните? Играчките ги имаме, сликовници исто. Се мислам пижами да му купам и сложувалката со Биби, друга идеја немам а малото ептен ги сака. •Слајм од кај купувате? Имаме еден од некоја продавничка ама не се тегне баш како на децата на youtube што ги гледа. Такви се сите или има некој подобар? Бонус •Желка чува ли некој, совет, искуство да каже, не знам што ќе и правам. Исти ли се сите што се продаваат или треба да пазам на нешто
Сега скоро купив од една книжарница слајм и позитивно се изенадив колку е растеглив, паѓа надоле како оние сладоледине на точење Уште една работа што ме изненади, облеката што ја уплеска со слајм, све се испра. Имам лошо искуство претходно од слајм бидејќи се прави со лепак па облеката остана упропастена. Книжарницата е вика Траки- во Автокоманда, слајмот е мислам 120-130 во долга туба со капаче и внатре има фигура диносаурус.
Storybox, а мислам и од локо кроко дека имам еден, ама тој е мал. Еве го инаку моментално се испилува кај нас
Слабо влегувам по дуќани периодов и не сум забележала. Минатата недела бев до џамбо, ама од што ме фати паничен напад, само набрзина зграбив тоа што ми дојде на рака и побегнав Ако видам некаде ќе те имам на ум. Уствари ќе гледам попладне да поминам има во бисер еден дуќан за роденденски декорации ќе видам што умаат таму
И јас сум ептен тронта за продавници периодов. Ќе проверам јас и во Анаконда ако можеш ѕирни и таму ми одговара тука мие блиску.
Каде можам да најдам црвено фустанче за 9 месеци.Ги гледав во тила ама многу ми е 1000ден,ми требаат 2