Марсовец и татко во Крш да видиш. Слајм Тримакс и Анаконда. @monik55 имаш и во Галакси јајца и мали и големи.
Јас за моето дете купив исто од Kids Lend пред една година, и многу сум задоволна. Сега го барам за поклон на кумашинчето сакам да го купам. Додека не ми требаше нон стоп ми излегуваше како реклама,сега ги нема никаде. Да слушнав дека се жалеле дека некаде биле никакви слончињата. Ти благодарам.
Kade naogavte komodi za presoblekuvanje ili dali znaete nekoj po naracka da pravi? Tuka izvrtev encimenci, bebehome, liberta i nisto ne mi se sviga samo oni glupine pali so kadicka gi imaat. Na bebehome grcija ima 150 vrsti na komodicki ama do tamu ne mozeme da stigneme
Комода си порачав од СДИ плакари, си одбрав и боја и димензија, па ставав подлога горе. Голема, убава со 3 големи фиоки и една вратничка за околу 6-7000. Нацртај си сама според твоите потреби. И мене ниедна не ми се допаѓаше од продавнициве.
Мене мајсторот што ни го изработуваше другиот мебел ми направи по мерки. Имав ограничен простор и направивме комода со фиоки по мои потреби а на горниот дел додатна даска на која се става подлогата (оваа даска беше поголема од комодата, комодата мораше да е помала од големината на подлогата ) со тоа што кога престанував да ја користам подлогата ја тргав даската и "комодата" е дел од спалната, убаво се вклопува и не ми зафаќа простор а ја користам за други работи.
Да се дообјаснам . Даската си беше убаво прицврстена и си стоеше цело време (со месеци) додека имав потреба од подлогата. Кога пораснаа децата ја тргнав даската и сега е моја комода.
Ова само пример ти дадов. Ова е детска на јела. Секој елемент иде засебно. Така е кај сите детски соби.
Со супер Марио средив, нарачав маичка да ми испечатат. Сега кажете сте ја виделе ли некаде низ Скопје баш оваа играчка. Само да не е the toy box.
Не оваа, ја имам розе/белата од јела. За квалитет немам замерка, не е мрдната. Ја имаат повеќе фирми во мк. Избегавај ги само технокоп. Нарачав уште еден фиокар за дунде 2 и они ми ветија најбрза испорака. Топки! Требаше да го имам крај на август, а во октомври го добив. Дрски, безобразни, никад веќе кај нив ништо не земам.
Дечки, барам нокширче со повеќе намени, значи да има дел-адаптер што ќе се вади и покасно ќе се користи на вц-шоља.... Некоја идеја каде да барам? Или поточно да не видел некој нешто вакво?