Во ситимол гледав микроскопи а ама ич не ми текнува која продавница за играчки беше... А за телескоп не знам не ми текнува дали сум видела
Не, клот ми треба, на патент, со џебови, црни врвки на капуљачата... Ми светна прееска нешто. Завртев еден телефон и утре ќе ми сошијат каков и да посакам Фала во секој случај
Па ова е таква некоја шивална, фабрика. Со врски од нивен опасен стратешки бизнис партнер Земјава ќе ја превртиме за децава.Мајка... П.С.Од сега се нервирам што ќе "скисне" во блузонот, па уште црвен
Битно они да се среќни. Барем знае што сака. Мојот на прашање шо сака од Д.Мраз вика- пет играчки. Не знам дали е скромен или уште е зелен.
@duffi зелен е уште, користи дури можеш и купувај блузони во риги @emkaemka дааа, врвките се многу битен момент Меѓудругото, му текна сакал плишани кукли Мики и Мини, да им правеле друштво на Шиљо, Пајо и Плутон, кои ене ги трета година дремат и собираат прашина А, бев спремна да ги дадам на некое детенце...
Ќе одам во просветно дело прво, ако и таму пред нос ми купиле, ќе пробам на оваа страна. Фала ти многу
Џамбо имаш од 300 денари нагоре. Да знаеш само @duffi мојот вика сакам 3 големи играчки и покажува 5.
Бев во Џамбо, микроскопот беше 600, а телескопот 1000 и кусур, ако не и 2000. Сетот ептен ми одговараше, ама додека се мислам отиде.
Каков скафандер е погоден за бебе за зимово, сега сме 2 месеци... Незнам дали да земам од они меките ко мечиња или класичен.. Додека решам зима ќе помине, давајте совет?
Нешто вакво црвенко за фотосесија ми треба да земам за една другарка,Ваикики нема број, Џамбо исто. Да не видел некој негде нешто слично, итно ми е