Кога е поголемо такво, за 5-6 месечно се ептен некако крути, јас имам и го користам само кога сме излезени, као за поубаво, мушамени користи, има во веро во ДМ супер се.
Се снајдов, да. Шофер на камион, баш денеска ни ја донесе. На сите онлајн страни што прашав немаа, а јас баш од икеа сакав.
Нека не се мачи ич со нив! Еднаш као ќе порачував, по 10дена ја немаше, им пишав пуштиле, ќе стигне до крај на неделата, по 3дена ми пишуваат немале од таа боја друга да не сум сакала.. Фала многу приетно од такви @Thallia почекај попусти на тоа што ти се свиѓа ако не ти треба баш веднаш
Никогаш не сум купила од нив, ама тука се збореше и оп ете фустанче на спонзорд пост. А тие го немаат. Се гледа какви се.
Фала им пишав да видам дали имаат бројки. Зара од ништо што ми се свиѓа немаат онлајн бројки, незнам дали многу брзо ги трошат или само по неколку парчиња имаат. А не сум од скопје да одам до зара. Инаку ептен убави им се, само што ништо немаат на залиха.
Па не дека карирана тиролка ни е најнеопходната работа, но си имав замисла за комбинации во глава а и за сликање под елка убаво изгледа де Фала ви од срце девојки @Alishan30 @emkaemka @kukla21
Extreme Intimo имаат колекција со Lion King, има и маичка со Муфаса, ѕирни на страницата ако бараш се уште
@Thallia види во Венис,ова ми се појави на фб иако не е целосно,ама не е многу скапо https://wenice.mk/index.php?id_product=8291&controller=product