Не е за најмалите, ама верувам сте сретнале ако воопшто има... Барам држач за чашка за на количка со две рачки, не со една споена (ваљда добро објаснив?).. треба некако странично накосо да е прицврстена, а држачот да е прав..
Сретнав карирано на некоја страна,многу убаво,прочитав дека бараш,верувај се отепав од барање и неможам да го најдам. Ќе пробам пак.
Леле какви се убави, ти благодарам ептен Морам да се редактирам, прекрасни работи има, веднаш им пишав. Ти благодарам @mal.ecka уште еднаш
Венчаницата ја имав од кај нив,прекрасни изработки,многу се љубезни,сега ова им е најново,за малите девојки. За крштевката од беба планирам во нивна креација да си ја дотерам. Пиши што ќе направиш.
Прв впечаток супер позитивен, многу љубезни, професионален однос, услужливи, а и цените им се пристапни. Одлична им е оваа идеја со фустанчиња за најмалите
Ако сеуште не си нашла такво слонче провери во продавницата во сити мол до котон што е кај банкоматите(не знам како се вика имаат кинеска или јапонска роба не знам точно).Јас имам земено од тамо околу 1200 ден е ама преубав мекан материјал е.Слично добивме поклон но дефинитивно не се споредува со тој што го купив
Фала ти што ми кажа. Ќе проверам. Инаку таа продавница нели ја има и во Рамстор трговскиот? Јапонска продавница мислам дека е.
@emkaemka Јас бев залетана за камионот , добро што се јавив да прашам дали ги има сите кучиња во сетот . Само едно било ,другите вика ќе си ги докупите посебно , woow , за таа цена и да ги нема сите комплет мало морген . Чисто информативно да не се залеташ и ти , оти на сликите се сите комплет [/QUOTE]
Мамички, можеби не е темата за ова прашање, но можеби некоја ќе даде предлог. Имам близначки и со сопругот сакаме да им купиме нешто за нова година, нешто што ќе го паметат како поклон за нивната прва нова година. Предлози, искуства....?
[/QUOTE] Ајдееееее Јас пак мислев внатре се кучињата, а и таа изгубената у Крш така ми кажа Па што е толку посебна играчката што е 9.000ден Не ја зедов, купив по желбите, уште еден воз од многуте во колекцијата