Ama dali samo pantaloni bez jakna moze da se kupat, toa e problemot. Jakni imam eden kup pantaloni baram. Cekam maze da si dojde od rab pa da go spoteram da barame zima ide. I cizmi majki isto taka za stotuku proodeno dete od kaj da kupam so krzno vnatre da go topli? Kakvi treba da bidat za stotuku prooden?
Ја решив маката за перењето на ситните парченца ко чорапки,ракавички вреќички си купив од ДМ но за сушење на онаква сушарка ги редам и по цел ден ги подбркував по некое чорапче и сто пати ги преперував ....ми текна на тоа ко пластичен обрач со штипки и што висат дали има сеуште такво нешто и каде да би барала во Скопјево или чаре кажувајте
Само панталони купиле вчера. Бутикот е Бамбисимо. Вака ми изгледаат ептен квалитетни и убави. Од сликите што беа ставени изгледаат како да се од поквалитетен материјал. Мене ми е скоро ист со скијачките што ги имаме за нас.
Го видов ова и ми текна @Mariangel бараше решение за млекото. Види го за враќање може ќе ти се најде. https://grouper.mk/deal/samozagrevacko-bebesko-sise-iiamo-dodatoci-mart
@Bubce38 извини касна за Моана .Сега идам од Крш.Кај нас немаат ништо ама во Скопје имале кукли Моана.Ако сеуште ти требаат провери
I mene denes mi stignaa yie sto gi naracavma epten mali i se naracav za 12 meseci a taa ima 8+ i mali i se, mi se skrsi filmot skroz, se razocarav i gi preplakav cele den
Јас стално најмало порачвам. Овие и се малку големки на мојата 4 месеци е ама овие нема да можи да ги слечи
Крш имаш во Сити мол, Веро ( Џамбо ) , Капитол мол, Зебра, Гтц ( недела не работи )и мислам и во Рамстор трговскиот. Секој ден работат од понеделник до недела до 22ч. И празници работат некогаш со полно работно време, некогаш скратено.