MAD се супер ама прескапи, СКАМ Студио ти се топ а ок им се цените. Justdesign се исто ок, цени не знам како им се, другиве не ги знам.
@emkaemka ,и јас мислам дека MAD се многу скапи.Покрај овие види ги и sferainteriordesign повеќе слики имате на фб,enterijeri lazarevski,ariasdesign,ова што сум гледала дека и ние ќе правиме детска
Фала ви, ќе разгледам на предлозите, ќе прашам и МАД ме копка колку е тоа прескапо До крај на неделава планирам да одлучам, а околу мене никој искуство, сите готови ми предлагаат или двајца што и нас ни правеле. Но од едниот и сегашната детска е, скрос сум незадоволна, сем од внатрешноста на плакарот, која сама го цртав, а тоа и ќе остане Вицко, ДМ, Енци менци. Вицко се бамбусови сетови, другово пластика и сама треба да комплетираш.
Вицко, ДМ, Енци менци. Вицко се бамбусови сетови, другово пластика и сама треба да комплетираш.[/QUOTE] Fala mnogu bas ke vidam utre neznaev za vo DM i za vo Vicko.. Za stolce za hranenje se dvoumam pomegu encimenci ima moznos na poveke nivoa ali ne mi se mn ubavi na lik.. Ili vo loko croko ima i popus ali ne se na nivoa mnogu mi se poubavi na lik.. Sovet vas kako bi bilo popametno?
Fala mnogu bas ke vidam utre neznaev za vo DM i za vo Vicko.. Za stolce za hranenje se dvoumam pomegu encimenci ima moznos na poveke nivoa ali ne mi se mn ubavi na lik.. Ili vo loko croko ima i popus ali ne se na nivoa mnogu mi se poubavi na lik.. Sovet vas kako bi bilo popametno?[/QUOTE] Види и во бебесупермаркет слични се на тие од енци менци само други дезени. Најдобро би било да има нивоа на наслонот на грб,висината горе долу со седиштето и не е толку битна,но е пожелна.
Fala mnogu bas ke vidam utre neznaev za vo DM i za vo Vicko.. Za stolce za hranenje se dvoumam pomegu encimenci ima moznos na poveke nivoa ali ne mi se mn ubavi na lik.. Ili vo loko croko ima i popus ali ne se na nivoa mnogu mi se poubavi na lik.. Sovet vas kako bi bilo popametno?[/QUOTE] Зависи која сума сакаш да ја платиш. Убаво е да има опција повеке нивоа и наслоните за грб да има повеќе позиции. Но и не мора .
Ваква купив јас од Енци менци @kjofti4 секоја препорака за истата, се мести висина, наслон за грб, препрека да не висат ноџиња, тркалца, кочници за истите, цврста е многу и лесно се вади навлаката и се пере во машина. Мана е само што е голема и зафаќа простор, па за во стан не би препорачала. Ги гледаш тие дрвените што се прават како столче? Тие ми се ептен фенси Само за нив бебе треба убаво да седи, се мислам немаат подесувања, не сум ги погледнала добро.
Види ги ако сакаш и вуд код на фб. Само овие не се фирма туку двајца дечки што си работат приватно од мерак. Само не знам со термини како се. Нас пред години ни правеа плакар, а сега детската на мали. Со оглед на тоа колку е малечка, а и колку криви ѕидови имаше (дури и подот) одлично вклопија се до мм, а и убаво изработено.
Фала, баш ќе видам, не барам јас фирма, ама само така ми беше логично да барам и да најдам нешто. Најчесто и вакви дечки се губат од профи слики, ама друго е кога ќе ти препорачаат
Даа од тие дрвенитее многу ми се онака на лик баш убави али немат подесување и затоа сум во дилема дали со подесување или не бидеќи сме 5+ ете од 6м да го ставам да речиме ама пак на почеток мислам дека нема да е стабилен да седи на 90 степени.. Фала ти многу ама највероватно ќе биде од енцименци
Од енцименци купив 6-7часа ја држи водата топла и потоа постепено ја лади.. Али можеш од сегде да купиш истата функција ја брка секој.. Овај во енцименци беше поскап а сметам дека нема потреба толку пари за термос да се фрлат
Според препораки на ортопед, не ни смее ти да го местиш да седи на 90 степени. Кога јаде, столчето се става на 60 степени, а тоа само ќе си седи исправено на 90 кога ќе зацврсне. А дрвените се многу убави, но не се за почеток кога не седи самото на 90.
Ima edna devojka pravi komplet kukla i ista obleka za deteto kako sto e kuklata. Pobaraj na insta sovrsen par i se vika stranata, a i preku kids&co mozes da naracas