Види го ова, ми излезе сега Detska obleka H&N Гледам дека е широко кај нозете, не е како другите тесно и ќе може бебето да си лежи со раширени ноџиња како што треба, а рацете ќе му се повиени.
@rainbowmama, запамтив дека буце твое носеше едни интересни чорапчиња до колена за роденденот. Така? Ќе ми кажеш од кај му се?
Да јас за денските дремки наместо во раце го ставав во вакво слично во количка фен нишкање и кома за 2 3 минути за време на скокови до кај 2-2ипол мес мислам негде го користев Сега му го пробав ама ги вади рацете не ги сака но душа му извадив на тоа ноќе ми беше шубе и не го повивав
Majki kade mozam da najdam vakvi ligavcinja.Lollipop stranata poveke gi nema.Nekoja druga strana ili prodavnica vo sk da ne znaete
Каде да најдам во Мк? @Happyinlove мислам дека те прочитав во некоја тема дека имаш купено, те молам за инфо
Јас од tuc and tuc го земав 5500 мислам нешто поситно беше. Универзално е за сите колички вака ми изгледа практично Е тоа што батково наш несака да се качува додека бебе е во количка тоа е друг муабетно мислам до на пролет ке се предомисли. А фина направа е Ако ми излезе на фб слично од фрее он гледав исто универзално ке ти пратам