Majki kade da kupam kasa za prodavacki za rodenden mi treba ama da ne e rozeva, da ne lutam po gradov?
Таа во Џамбо колку се сеќавам не беше розева, туку црвена. Можеби ќе одам попладне па ако сакаш ќе те информирам.
Ovie ne bea so broj so meseci bea zatoa po meseci naracav i naracv pogolemi ne za nejzinata vozrast i sepak mali se
Јас вчера купив за моево ( 7мес ) во Џамбо. Имаше најмалецки. Само што јас не земав и не ми требаа со прстиња, зашто нема шанса на волку мало раче и прстиња такви да се стават. Имаше само за палчето, а другиот дел е целосен. Имаше женски и машки мали ракавички.
Јас во џамбо видов само едни такви плави со бело чинам беа 79 денари ама и тие ко големки ми делуваа, а и сакав нешто на крем кафено слабо ептен избор за ракавички, ние сме поголеми 15 месеци ама многу ситни и слаби и се ни е големо
Почекај обично декември им е со поголем избор. Ако си во можност оди до Бисер од страната т.е. карши катната гаража имаш неколку дуќани за деца и таму сигурно ќе најдеш. И во Котон во Капитол исто имаш. Или позади Капитол во стариот трговски карши Жито маркет се отвори нов битик за деца голем е, верувам и таму ќе најдеш. Јас тие плаво со бело ги земав и клот млечно бели. Ептен малецки па мислам дека најмали ракавички се тие
@anastasijaki јас овие му гу земав на големиот, а сега малата ќе ги носи иако малку и се кнап. Не знам колку мали ти требаат, овие се многу дебели и затоа се помалечки. Ако си од Скопје и ти е блиску Тафталиџе ќе ти кажам точно од кај ги земав па види ги.
Сега ми текна дека не ти пишав Срам да ми е! Имаше две каси, различна величина и различни додатоци (имаат и пари хартиени), едната 699, другата 799, но ни една не вади хартиени сметки за жал. Двете се црвено-бела боја.
Ве молам кажете ми каде да најдам топлинчиња/папучиња за мало бебе, ама да се сиви и бели, не плави, не шарени... имам едни на подарок добиени ама веќе му се смалени, тие само за новороденче се, толку се мали, а и не се од МК, затоа и прашувам каде да барам.
Пи ки детски играчки. Од Струмица се мислам, ама праќаат по карго. Сега гледам имаат донесено уште поубави за 700 ден.