Ние добивме рамка и внатре имаше ко сунѓерче со мастило малечко. Од Џамбо е мислам со рамката некои 250 денари, а и рамката е убава, има простор за ноџето, рачето и сликичка од бебчо.
Каде можам да најдам држач за кафе за количка? Не ми се чека од чичко али, а знам дека тука спомна некој дека имало и кај нас
Јас вчера купив од Бебе супермаркет 650 ден. https://www.bebesupermarket.mk/product/BEBE-STARS-universal-cup-holder-TZwrY
Па во сити мол се пребарав немаше, или толку сум гледала. барам тенки за навечер за спиење, не знам дали можам без чорапи да ја оставам
Зависи колку степени е во собата, кај нас е од 20-22 степени и без чорапи спие со ќебенце до пола покриен . Иначе во Сити мол ти се кај машкиот дел не првата коцка туку втората во долен ред Ако не најдеш да се потрошени што не верувам имаш во тритекс и тие се убави и најбитно од се немаат етикета позади на самиот матерјал е штампана етикетата
Истото го зборам дека и е топло и не и требаат чорапчиња, 23 степени навечер, ама иди докажи му на мм. Фрлала ќебето, ладно ќе и било
Probaj zaglavi go kebeto pod dusekot od dvete strani i dole kaj nozete, znaci stavi bebe so nose poblisku do ogradata
Каде да побарам постелнини за бебешко креветче? Во Тилла гледав но би сакала повеќе избор, само чаршавче, за јорган и перница.
Тешко дека ќе најдеш, само ако импровизираш нешто слично. Балонарите ги изнајмуваат за свечености, но заедно со балони од кај нив.