@thelittle17 не знаев кај да те тагнам ај овде Земав Конечнооо вреќичка сепак после сите нашетани продавници од бебе хоум купив таа е дефинитивно најтенка. Под неа ми е во тенки пижами отворени доле без прсти. Горе на долги без боди ама рачињата се надвор го пипкам вака не е жежок на врат, а и не се буни мирно спие па сигурно не му е топло. Знам бараше и ти убав материјал се. 1500 и нешто е мене со поени и попуст 1200 ми испадна за од 6+ имаа и од 0 до 6м Да знаеш да ги ѕирнеш
Каде можам да најдам пелени за повивање (како кебапче) и што сте употребувале за грчеви кај бебе (од каде сте купиле)? Фала
Мајки дали знаете каде има добар footmuff, по можност универзално нешто, а конкретно би го користела за Maxi Cosi Gia.
Фала ти многу Милки, и јас деновиве бев, и најдов во една продавница во ГТЦ, тенко без ракави, и со патент, кога ќе можам ќе сликнам.
здраво женски ми треба совет ортопедски патичиња за проодување или да си земам некои полесни гледав во Sport Vision, и на Kegi нешто гледав...искуства?
Каде би можела да најдам столче за клацкање од тие со заоблени ногарки што се, со клатење напред назад
Пред некој ден го слушав др.Антоније во емисијата Моето дете, баш за проодувањето зборуваше, босо или само по чорапчиња со гумички, обувки за проодување не се ставаат. А за надвор, барај лесни патичиња на кои предниот дел кај прстите што е можеш да го свиткаш,значи да се еластични, а цврсти во задниот дел, за ногата да ја држат убаво. И влошката да се вади исто напомена. Ортопедски обувки само ако детето има проблем и се препишани од лекар/ортопед.
Мајки може ли да ми дадете идеја за ранче за градинка за момче и од каде имате земено ми треба за подарок?
Torba za bebe/peleni kade naogate? Taa od kolickata ne mi se bendisa ne ja kupiv sega ne znam kade da baram.