Со две деца така ти е,они ги диригираат правилата донекаде хаха За доброто на сите ќе попуштиш Сака големата да се бања заедно со малата почесто и едната стои во туш кабина а другата седи на ова Коритото џабе ни е сеа за сеа
Не бе срце баш е меко со зрнца полно баш ти објаснував тогаш И си седи на него и да се испружи може Во мојов случај си седи сега на него и ја бањам со сестра и
Знам, се сеќавам, убаво си кажуваше ти и се загреав да го земам. Бев да го видам, како кусо ми се виде и затоа не зедов. Си реков како ќе лежи, но ете згрешив.
Јас го имам. 1600 ден е,ама искрено воопшто не вреди. Немој да се зезнеш. Земи си прибор и четка од Чико. Ова е ветер и магла
Јас имам вакво и искрено воопшто не сум задоволна. Некако кога легнуваше бебе баш без везе му доаѓаше главата, а и тоа се полни цело време со вода, мислам ја впива, па ставав тетра пелени.
@Bella* @BabyT* фала ви за споделеното искуство. Ми треба сега за старт, да ја научиме да си легнува и да уживка во бањање. @Amore.Mio Пробавме директно во коритце со тетра ама не и се допадна, врескаше.. Од друга страна и коритцето мало, па ќе земам сега поголемо и плус подлогава и се надевам така ќе и направам да и биде удобно. Жал ме фаќа веќе кога ја бањаме, ако не цица прсте мислиш ја колеме
Девојки каде има коритца ама да се баш така големки долги? Тоа што го имам никако не го собира да си легне целиот се гужва душа моја. Знам дека уште кратко ќе седе ама мене ми е многу убаво така да си полеже а и гледам си ужива коа леже во водата и си шлапкапа да имам можност како сака така да го бањам. Кај нас разгледував ама не најдов некое поголемо.
Каде да најдам тенџерче на металац со мики маус или дизни мотиви за машкпо? Ми треба за поклон бев во меркур нема премали се, електрометал само со Мини маус има.... хелп
Имаше во MOSS HOME CENTERтака се пишани на фб и инста, сега не знам дали има ама провери или пиши им...