Прашај и во Ангел Тренд во Лисиче пред Рамстор, кај бензинската Макпетрол (последна 5ка). Еве ти број, јави се и прашај за да не одиш џабе. Вакви зедов од таму И на пластичарска има на Металец во скоро секоја продавница.
Е супер фала ти го гледав во меркур тенџерчево имаат вакво но и малце поголемо. Ова врши ли работа што го имаш? Многу мало дека изгледа
Тенџерчето со капак не е мало, тамам е. Во него варам палента, просо и сл., а може овошје и зеленчук. Дури ни половина не е полно кога варам палента. Во лончето варам зеленчук за ручек, овошје за доручек. И имам едно уште помало, за месо го користам. Има и пошироко тенџерче со долга рачка во ваква сина боја. Не знам дали истите си ги гледала, чудно ми дојде рече дека се мали (ако се истите), толкаво е потребно за бебе да си има свое
Викам да не речат мало тенџерче сум однела за поклон искрено уште немам ориентација моево како би јадело бебчево на кунашиниве е 6м и сакав таков сет да им земам или поединечно нешѕо мислев малото нема да врши работа ама штом така одма барам да зимам ќе се јавам и как ти е фала ти
Супер е сетот, го користам само за него, тамам е. Земај, убави се, ќе ги изнакористи. И планирај си и за себе
Да се вмешам во муабетов, мене за ќерка ми ми донесоа подарок ваков сет, дефинитивно најискористен подарок. После тоа на 3 пријателки им однесов ист и од сите ист коментар добив дека ептен им се наоѓа.
Да малку поголемо од тоа Оли што го стави околу 380 и нешто не повеќе од 400 ден имаше уште 2 останати како што видиш оди уште утре ако работат мислам дека најисплатлива цена е до сега што сум гледала по продавници и нет