Мајки дали има некој што нарачувал бодиња од фб страната Облека за возрасни и деца? Дали имаат убав квалитет? Дали отворот кај главчето му е доволно широк со оглед на тоа што немаат горе копчиња?
Dali nekade po nasive prodavnici ima navlaki za trkala od kolicka? Za da ne moras da gi brises doma i za vo kola da ne ti prljaat?
Ние земавме и воопшто не го искористивме. Зошто бебе не сакаше да е затворено. Сакаше да се исправа, а во нив нема каде да се фати за да се дигне. Само 10 пати ако бил внатре.
Јас имам ама само што почнавме да ја користиме и сега за сега ми се наоѓа. Имам закачено од страните играчки ги фаќа ги тегне седи мирен по 15 тина минути за разлика од подлогата кај што во секунда се врти и кенка цело време додека не успее тоа што сака за понаатаму ќе видиме.
Каде жожам да најдам женски бебешки хеланчиња жолти и црвени, за побрзо ми требаат, да не се окаиди само, зашто се по 600 ден
Сакам вакво да купам па ако може да ми кажете дали некој има вакво слично и дали бебето го користи за џабе да не го купувам. Исто ако знаете каде има некои поинтересни споделете
Каде има интересни играчки за над креветче,со механизам со се,не во Енци и нив слични,бааги скапички се,на друго место да не сте виделе со нормални цени?
Бебе супермаркет, Локо Кроко, Андреј компани исто види..има на доста места. Јас имам од Чико ги добив подарок и многу кратко ги користев, бебе кога ќе спуштев во креветче ако отвореше очи и ги видеше-никако не заспиваше, се расонуваше и се изнервирав ги тргнав Слично имам, бебе го обожава. По цел саат се заигрува, 3 месеци е. Додека не пробаш нема да знаеш дали е џабе. Wenice kids мислам имаат, провери баш на веб страната.
Да го земав за мене сетот за поклон Дека помало од минито е ги споредив баш. Ги прашав рекоа не знаат дали ќе добијат исто поголемо а ептенн е убаво и дефинитивно најевтина цена
Добивме на подарок, ја наполнив со пластични топчиња, ми бркаше работа, поседуваше. Кога почна да се исправа му беше интересно да се држи и врти кругови, па да трусне на газ на топките Анаконда, Локо кроко, Атлантик. Најевтини се во Атлантик 140/150ден мислам беа малите, 250 големите Вајкики. Една од најискористените бебешки ствари ни е, ако не и најискористена Нашата се правеше и како столче со масичка, па баш долго ја играше и сега на 3г ако не е претрупан со ствари баш би можел да си седне и игра Имаше и игри, пуштаа песни, се раскажуваа приказни..