Има и во стружанка, памук пале. Јас зедов во рамстор 2 чаршавчиња за 200 денари ама одамна, немам начекано во поскоро време да земам пак барав.
@Iva Mitrevski , минатава недела баш земав јас од стружанка еднобојни 160 денари. Барав во ваикики неможев да најдам, а памук пале мислам 230 денари беа.
Каде да најдам постелнина комплет за бебе, онлајн што се нарачува по можност, а да не е од страните на фб и инста туку што имаат готови во продажба, некоја трикотажа, освен Ситник текстил што ги знам, други некои? Ситник се супер ама немаат многу избор.
Каде да купам оградици за на креветче, ама само оградици ми требаат? Освен Трифатино, со некоја нормална цена, не по 4000 ден.
Ај прашај тука што цена се, може ќе најдеш нешто поевтино. Пиши на фб оградици и ќе ти се отворат страни.
можеш да нарачаш ако сакаш, машнични за деца ми кажаа 3000 за ЗОО оградица, на фб ќе ги најдеш јас земав од друго место Biljana Bile Novina е пишана на фб, ми зема 3200 за оградици обични- сунѓер плус чаршав, перничка и јорганче, комбинација ти си правиш што сакаш.
Не знам дали е дозволено да ја ставам странава дека моја е, јас се занимавам со изработка на вакви ствари. Оградица со 8 перници за трите страни на креветчето е 1600ден. Доколку некоја сака повеќе информации може слободно во ЛП да ми се обрати.