https://www.facebook.com/Postelnini-po-naracka-slatki-sonishta-105826298013347/ Еве ја страната ја има и на Инстаграм. Има некои работи кои ми се изработени но не се сликани и објавени. Ако некоја е заинтересирана на нешто а го нема на слики или нема цена на некоја слика нека не контактира во ЛП.
Само оградици има во Тила, многу бои на избор, еве ти направив скриншот од фб профилот: Едит: сега видов дека и Моник истото ти пратила.
Ако најдеш, кажи ми. Јас најдов во овс, ама бебешките бројчиња се многу мали. 6-9 најголемо беше, а тоа нема ни 1 месец да го носи. А многу убава е
Венис, Картерс. @kukla21 има во Вајкики - Молот едни шушкави тенки. Но нови рекоа за најмногу 10тина дена и елечиња ќе имало
Јас. Преубави, памукот топ, башка се по 7 во комплет. Имам еден куп купено, душата им ја извадивме од носење
Јас имам порачано шпихозни, супер се ,убави меки, за бодиња не знам точно , ама другарка ме советуваше ако нарачувам да земам бројче поголеми . А шпихозни нарачав 0-3 , вака изгледаат како бројче 56. Уште не сум породена па ни јас не знам со бројкиве како треба
Услужливи и брзи. Бодињата се супер. Некои феминки викаа броевите дека не им се најточни ама за моето бебе се таман. Земав 0-3. Кога се роди и беа големи. На месец дена имаше пак луфта, сега на скоро 2 месеци и се скоро таман, мислам дека на 3 ќе и бидат скоро кнап. Чекам уште недела/ две па ќе нарачам 3-6 величина на куси ракави.