Каде има бебешки патичиња од 0+месеци, да се нарачаат онлајн. По дуќаниве не ми се допаѓаат нешто многу, немаат избор.
Да пишува george ,баш си се спакувани како од продавница да се купени. Исто и од брендирана облека лондон нарачав,мислам сега се вика облека за деца и возрасни, исти беа супер. Само од tiny нарачуваш тоа што има на лагер а од другиве има доста избор и секој месец нарачка прават.
@Bicka77 @Estella баш ме зачудивте дека викате одговарале само на 56 бројче затоа и прашав која фирма се. Моите шпилхозни на Џорџ исто беа 0-3 месеци, ќерка ми ја собираа точно 3 месеци (се роди 53 долга, на 3 беше 65 долга), а други две бебиња што беа поситни од мојава, ги носеа и подолго од 3 месеци. Стварно не ми е јасно дали нешто се променило. Баш сакав да нарачам нешто за подарок за другарка.
Извини 62 мислев да моја грешка баш сакав да кажам поголемки дека се. Извини сум заборавила да пишам 56-62 бројче,моја грешкабаш и тоа мислев дека се поголемки. Слободно порачај си ,истите се
За Овс земајте поголемо бројче, стварно бебешкиве се мн мали. И земав шпикозни на малава 1-3 месеци и горе кај вратот позади неможев да и ги закопчам Мн се слатки но дали уште два пати ќе ги облече.. А турскиве работи сите се 3-6 месеци и ги носи кнап се. Знаев дека не треба мн бебешко одма ги надраснуваат..
Не знам навистина... Со шпихозни немам искуство, само со бодиња. Ќере сега е 55 цм и бодињата и се горе доле ОК, мислам дека кога би била 60цм би и биле мали..
Купи? Вајкики имаше една небесно плава со шарени цветчиња, внатрешноста цела шарена, мислев таа ќе ти се бендиса, кога денес ја нема Не верувам да си ја видела.. Види Картерс за фустанче.