Убави топлинки за дете што има широко стапало и висок рис? Имаме од кеги колев но неможам да ги залепам има едни негово бројче други број поголем па не го закопчуваат. Ако сте сретнале да бидат згодни за облекување пуштете линк нека бидат и online
Женски може да ми кажете каде можам да најдам подлога за пресоблекување ама тие што се за една употреба ?
Прееска бев во ДМ не ми текна ич да проверам. Фала ти Дома знам одма онлине да нарачам овде ништо не знам
во Зегин има на Слипи, не се лоши, ама тенкички се некако. На ДМ и Виолета мене ми се подобри. Бекутан не се лоши
Само пази да не ја земеш таа бејби камерата што е. Ја имам и новата верзија од апликацијата не работи, а од Анхоч се вадат дека е друго проблемот.
Мене од ДМ ми се најдобри..во Зегин има на Слипи ама поголеми и потенки се,овие од ДМ се помали ама мене ми се подобри
Леле ти благодарам за информацијата. А ја гледав и таа и едни други поефтини обични со сензор за движење.
Не е баш евтина за така да ја продаваат. На оваа мислам Ја користам, но мм мораше да ја бара старата верзија и не смее да се апдејтира. Одбери си друга за да не си комплицираш.
Да да та аја гледав. Секако немора бап т ада е штом има проблем. Уште еднаш фала ми заштеди многу нервози