Девојки ми треба онлајн страна со детска и бебешка облека ама да можам да си платам со картица онлајн , во МК да е ми треба брза достава ....
zazu.mk имаат облека, може со картица а и љубезни се. сега гледам и локо кроко имаат ама од таму не сум нарачувала
На окаиди на веб страната ама незнам дали имаат за плаќање со картица или е само при достава не се сеќавам, јас на достсва платив. И брзо ми стигна нарачката.
@azelea @kukla21 @Bicka77 @Snowflake92 фала девојки на помошта не ми текна на fashion grup , гледав на zazu ама проблемот е што ми требаат работи за три генерации на деца , не е само бебшки .... веројатно ќе најдам нешто во окаиди
Ние немаме таква камера си платив апп и сеа навечер мојот моб седиво спална а на мм со нас у дневна. Ептен врши работа
Има и без плаќање апликација за следење преку телефон. Ама нема ноќно следење моора да има светлина во собата. А и не ми се остава близу до бебето телефон да не го зрачи. Имам јас од алиекспрес видеофон, супер е . Ми требаше за јатрвата таква камера бараа, да си ја конектираат со телефон. Најдовме и тоа.
На оваа што ја имаме има и за ноќно немам светло во спална, мене ептен ми врши работа зашо ова ми е за докај 7/8 месеци после веќе мислам дека нема да имам потреба, бар така мислам дека во стан живеам
Еве мојот е 7 веќе уште го користам. Во куќ сум ама он спие во спална јас у дневна го гледам онака не сум мирна.
BabyCam се вика оваа јас што ја имам ама навечер мора да има светло за да можеш да гледаш. И не се наплаќа.