Мислам оваа ја имав за иос. Одамна не користам. Ама си поврзував стариот тел кој не го користам со ајпадот.
Каде да најдам релаксатор што се лула до 18 кг? Имам до 9 кг веќе еден, другарка моја имаше Graco таков до 18 кг, се лула како лулашка и за поголемко дете.
https://bebesupermarket.mk/product/Bouncer-Bebes-2-in-1-ONOIz Јас го купив овај, има опција лулање и вибрации плус музика. Дезенот не ми е омилен, сакав пошарен ама за таа цена имаше одлични опции па ќе си додадам играчки на вртелешката.
Во Локо кроко имаш голем избор. Имаш и од ранчињата што ги има сегде по страните. Ама мене најмногу око ми фати такво ранче во Вајкики некако подруг, поцврст материјал беше а и дезен имаше убав.
Фала @Bicka77 фала @monik55 ќе ѕирнам А дали за да се стават на количка оние како торби баш што се, онака напред што ги имам гледано на слики, треба и количката да има посебен некој додаток?
Не знам дали каснам со одговорот ама видов Мала пажња дека имаат дуќан и во излог имаа ставено турбани. Види ги на инстаграм. На Кеги се лоши влошките, а вака се добри кондурчињата. Влошката треба да биде скроз рамна. Мене ортопедот ми рече да внимавам предниот дел да се витка како 'палачинка', задниот дел кај петата да биде цврст и стабилен и секогаш да се купува поголем број, прстите да не допираат напред. Дома колку што е можно повеќе бос. За надвор јас му облекувам патики ама секако не гази туку со лежи во количка. Nike tanjun е одличен пример како треба да изгледа патика за проодување. И јас дојдов нешто да прашам ама додека ве исчитав заборавив Ааа ми текна Каде да најдам рамни влошки?
Е фала @Jana06 на одговорот... Дома секако е по чорапи. Мене за надвор ми треба, нејќам од тие украсните чевли што се.. Цицибан ќе и земам.. Па потоа и од тие патичината.