Еве, битно е ова да го нема, значи скроз рамна да биде. Јас ги добив на поклон, убави се кондурчињата, ептен меки ама влошката не е добра. Затоа барам рамни влошки.
Купи кондурчиња со рамна влошка и менувај ја, ставај ја и во едните и во другите. Се шалам, претпоставувам дека формата не е иста во сите модели, па не знам дали би одговарала влошка од различни модели.
Имам некои на Енци Менци видено, ама мене лично не ми се нешто посебно https://www.encimenci.com.mk/oprema/ostanato/aplikacii-za-zid
Nalepnici.mk на инстаграм, по желба прават. Не знам цени само сум си ги заследила дека ми се убави ѕирни
nalepnici.mk Јас од таму порачав,баш ми стаса вчера ама ја немам ставено бидејќи чекам да де избели прво собата,инаку на изглед се многу убави,услужливи се и јас правев некои промени и без проблем ми ги направија.
Ги ѕирнав и останав со подотворена уста од сликите. Сега сум во потрага што сакам, оти сѐ ми е убаво и сѐ сакам. Како се со цени ако не е тајна?
Нема никаков проблем,јас нарачав ама големи стикери за ѕидот ми е должина 240 а висина 150 и беше 2700 денари,имаше мече на месечина кое беше 1 метро,ѕвезди,облаци.Имаш голем избор и секако прават се по желба а цената зависи од големината
Такви, големи сакам за на цел ѕид. Тргнав со мисла за животни, сега на тема вселена гуглам идеи. Фала ти многу за инфо.
А дали некаде имаш видено само влошки ,рамни да се продаваат? Му земавме топлинки од Кеги шус и дома го приметив испакнатиов дел. Јас мислев скроз да му ги извдам,ама дали е ок да ги носи без влошка?
Не сум видела, но искрено, не сум ни гледала досега. Уште обувки не сум му купила никакви и немав причина да барам. Ќе го прашам ортопедов дали знае каде има. А не може, на пример, да се земе од тие големите што се сечат и да се скрои за кондурчињата?