Може да ти направат каква што сакаш ти налепница,твој дезен по твој избор.Не е проблем кај мене димензиите на ѕидот беа должина 240 висина 150,мечето беше 1 метар и цената беше 2700 денари.Цената зависи од димензиите на налепниците,кај мене беа големи
Мајки предложете беби прибор за јадење - тањирче и лажичиња, да не се бебебох и кидсандко тие ги гледав ... нејкам метално сакам такво ко гумено пластично ...
Бебебох имаат силиконски тањирчиња, мене ми се многу убави, со лепливо дно се. А лаживчињата, мислам дека на кидсандко се пластични, така ми се видоа на сликата.
Дали некој купил ранче од M&M shop mk? Конкретно за овој модел ме интересира.... Дали се квалитетни? Дали ќе можам да го користам со оглед на тоа што количката ми е со две засебни рачки?.... Ве молам за одговор.....
Даа..не иде батковци со розе цуцли. Јас ги гледав негде и на друго место, дури и поефтини беа за 50 ден. Ама овој pregnancy brain ме убива, заборавив каде ги гледав.
Хахах изгледа. Еве и јас бирам, ама нешто пак нема претерано многу избор за момци, дискриминирани како и обично.